Interesse in één van deze Peugeot scooters? Klik op de foto van de scooter voor meer informatie of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier!
Voor iedereen een Peugeot scooter. Dat is het moto van Peugeot scooters. Het produceren en ontwerpen van mooie kwalitatief hoogwaardige scooters voor nu en in de toekomst. Voor iedereen van jong tot oud . In de uitvoeringen met een 4 takt motor of elektrisch aangedreven.

Peugeot scooters
Vanderhulst Nederland BV is de importeur van de Peugeot Scooter voor Nederland. De peugeot scooter van vandaag is modern, snel en door iedereen gemakkelijk te berijden. Alle modellen zijn voorzien van bergruimte voor een helm of slot en er is keuze in brom- of snoruitvoering. Sinds dit jaar is Peugeot ook actief in het elektrisch rijden met de E-vivacity.

Moteo Nederland BV, is een dochteronderneming van de Europese Moteo Group gevestigd in Kontich België.
Vandaag wordt Moteo erkend als een toonaangevende speler in de zelfstandige import van aangedreven mobiliteit en vrije tijd producten in Europa en daarbuiten, zoals motorfietsen, scooters, alle terrain vehicles (ATV), bromfietsen, elektrische fietsen, marine buitenboordmotoren, en hun onderdelen en accessoires. Onze aanwezigheid strekt zich uit over meer dan 10 landen en twee continenten, met een beroep op enkele van de langste leverancier en dealer relaties in de industrie.