Al meer dan 50 jaar is Kymco actief op het gebied van gemotoriseerde tweewielers en vierwielers. Waaronder scooters, motorscooters, quads, motorfietsen en scootmobielen. Kymco is een pionier op het gebied van elektrische mobiliteit met onder andere een uitgebreide range aan elektrische scooters. Maar nu er steeds meer vraag komt naar elektrisch vervoer is dat reden om ook een elektrische fiets op de markt te brengen. En best een mooi modelletje, eerlijk gezegd.

Het merk staat reeds jarenlang bekend als leverancier voor kwaliteitsproducten met een interessante prijs en ultiem gebruiksgemak. Dat is bij de complete nieuwe lijn van Kymco E-bike niet anders.

Steeds vaker verkiezen mensen de elektrische fiets boven de auto en dat is zeker niet gek. Binnen nu en 5 jaar zal de filedruk toenemen. Omdat steeds meer de snelwegen zullen dichtslibben, zal de reistijd met ruim 35% stijgen. Afstanden tot wel 25 kilometer zullen in de toekomst in de spits sneller kunnen worden overbrugd met een E-bike. Daar komt nog bij dat steeds meer gemeenten fors investeren in nieuwe en bredere fietspaden. Deze zorgen er voor dat de fietser sneller en veiliger grotere afstanden kan afleggen.

Fietsen is niet alleen gezond, met de toenemende aandacht voor de verlaging van de uitstoot, help je ook een stukje mee aan de CO2 reductie. Tenslotte zal iemand er mee moeten beginnen, dus wordt ook een pionier. De overgang van de auto naar de E-bike is een mindset die weliswaar in het begin een kleine omschakeling vraagt, maar al snel resulteerd in een gewoonte waarbij niemand nog terug wil. En zeker niet als je een Kymco E-bike bezit.

Als je eens een proefritje wilt maken kun je natuurlijk ook terecht bij ScooterSMART, neem contact met ons

Kymco E-bike