ScooterSMART is als eerste in Nederland gecertificeerd door SCM om het ScootSecure GPS-volgsysteemin te mogen bouwen!

Per jaar worden er circa 17.000 brommers en scooters gestolen, met een voortdurende verhoging van verzekeringspremies als gevolg.

In de aanpak van scooterdiefstal heeft ScootSecure speciaal voor gemotoriseerde tweewielers een GPS-volgsysteem ontwikkeld.
Dit systeem is waterdicht (IPX 6) en verbruikt geen stroom van de accu van het voertuig als het contact wordt uitgezet.
NIEUWS: per 15 oktober 2013 start de nieuwe Unigarant – VbV campagne.
https://www.scootsecure.nl

  • Een GPS device (scooteralarm) kost eenmalig € 179,95 inclusief BTW. Dit is inclusief € 45,00 activatiekosten. Dit GPS-device reken je af bij de installateur als het is ingebouwd.
  • De inbouwkosten zijn eenmalig en de prijs kun je vooraf afstemmen met de installateur. Dit kan per installateur en per object verschillen en hangt er sterk vanaf hoe moeilijk of hoe makkelijk de inbouw is. Ook de inbouw reken je rechtstreeks met de installateur af.
  • Maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.
  • Je abonnement ga je aan voor onbepaalde tijd. Je kunt je abonnement altijd per maand opzeggen zonder opgaaf van reden. Je zit dus nooit voor een lange tijd aan een abonnement vast!
  • ScootSecure gaat uit van fair payment policy. Dit houdt in dat als incasso niet mogelijk is of wordt gestorneerd, het abonnement is beëindigd. Als je weer wilt worden aangesloten kost dit eenmalig € 45,00 inclusief BTW. Alleen zo kunnen wij samen de prijzen laag houden!

Wil jij ook zo’n mooi ScootSecure GPS-volgsysteem ingebouwd hebben? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op!