UNIEKE ACTIE! VOORJAAR 2017 emco NOVI eco, limited edition

 In ScooterSMART nieuws

Aan het begin van 2017 heeft emco goed nieuws! Wij hebben, zolang de voorraad strekt, een tijdelijke aanbieding, waardoor elektromobiliteit beschikbaar wordt voor iedereen.
Hiervoor hebben we de meest verkochte elektrische scooter van Europa, de emco NOVI, in een speciale limited edition uitgevoerd.
We bieden deze scooter nu aan in een voordelige versie, in de kleur blauw, met 28 ah uitneembare lithium accu met één aansluiting op de accu, een 5 A lader en 1.0 controller.
Dit allemaal voor een consumentenprijs van maar € 2549,-.

Deze emco NOVI aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt!

De emco NOVI C 1500 is de lichtgewicht van onze modellen (zonder accu maar 75 kg). Daarom kunt u hem bijvoorbeeld ook op een camper of caravan meenemen. Hoewel hij weinig weegt, kunt u eenvoudig niet om dit elegant klassieke design heen. Verkrijgbaar in vier chique kleuren is de NOVI C 1500 een optimale instapmogelijkheid in de wereld van de elektromobiliteit op twee wielen. Bij de emco NOVI C 1500 kunt u ook kiezen tussen de controller 1.0 met standaard fabrieksinstellingen en de controller 2.0 met de bijbehorende app met smartphone bediening. Deze biedt u o.a. verschillende rijmodi, een dag- en totaalkilometerteller en een weergave van de stroom, spanning en power-status.

Hoe ver moet de emco NOVI C 1500 u brengen? Afhankelijk van uw eisen en wensen kunt u kiezen uit 4 accupakketten. Is 50 km actieradius voldoende? Dan kunt u toe met onze 28 Ah accu. Wilt u 100 km kunnen rijden, kies dan voor een dubbele 28 Ah accu. Maar onze 37 Ah accu brengt u wel tot 65 km op weg en met de dubbel 37 Ah accu kunt u dus zelfs tot wel 130 km, zonder onderbreking doorrijden. Aan u de keus!

Het eruit halen en plaatsen van de accu is een fluitje van een cent, niet in het minst omdat één accu slechts 10 kg weegt, en terwijl u ’s nachts energie voor de nieuwe dag tankt , staat de accu van uw emco NOVI C 1500 thuis (of waar u ook maar bent) te laden. Zo licht en gemakkelijk als met de emco NOVI C 1500 is elektrische mobiliteit nog nooit geweest.

Deze emco NOVI is 2724 euro rijklaar!

emco

Recent Posts
Comments

Leave a Comment

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

0

Start typing and press Enter to search