emco scooters

De elektrische scooter van emco scooters : Zuinig, sterk en dagelijks bruikbaar. 

De eenvoudige bediening, het hoge prestatieniveau en de lage onderhoudskosten maken de elektrische scooter van emco tot het alternatief van vandaag. Zowel uw portemonnee als het milieu profiteert er dagelijks van.

Als jongste dochteronderneming van de Erwin Müller Groep beschikt de emco electroroller GmbH over een betrouwbare partner met een krachtige industriële onderneming in de rug. De Erwin Müller Groep heeft wereldwijd meer dan 1200 werknemers en neemt, met hun innovatieve en eersteklas productkwaliteit sinds 65 jaar in verschillende branches, een vooraanstaande positie in.

Het emco Service-Center vormt het centrale bestanddeel van de emco electroroller GmbH. Hier, in het hoofdkantoor in het Duitse Lingen, wordt het gehele vakmanschap en de service gebundeld; geavanceerde medewerkers, die individueel adviseren maar ook opleidingen met dealers doorvoeren.

Een gestructureerd magazijn dat een spoedige levering van de emco e-scooters, de accessoires en de onderdelen waarborgt. Maar ook staat er een competent technisch team ter beschikking om zeker te stellen, dat de emco e-scooters in overeenstemming zijn met de Duitse veiligheids- en kwaliteitsstandaard.

Sinds de officiële opening van het Servicecentrum in Lingen (Dld) in september 2010 is emco gegroeid tot de grootste aanbieder van elektroscooters in heel Duitsland.

emco scooters Schoon, zuinig, rijdt elektrisch.

Meer informatie vind je hier

0

Start typing and press Enter to search